Τρόποι Αποστολής / Χρόνοι Παράδοσης
Υποστηρίζονται οι εξής τρόποι αποστολής:

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ COURIER: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 30 ευρώ και άνω έως 2 κιλά (βάρος ή όγκος). Σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον κόστος 2,5 ευρώ .
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ( Μιχελιδάκη 21, Κέντρο, Ηράκλειο Κρήτης) : Καθημερινές από τις 9:00 έως τις 17:00. Για την ετοιμότητα της παραγγελίας, θα λάβετε κλήση στο κινητό σας & email ειδοποίησης πριν την παραλαβή.

Χρόνοι Παράδοσης :

Στο www.spamaster.gr η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν.

Η εταιρία courier και οι μεταφορικές παραδίδουν τις παραγγελίες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνουν τις παραγγελίες από τη www.spamaster.gr. Ενώ σε μερικά νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 7 εργάσιμες ημέρες.

Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
Το κόστος των εξόδων αποστολής είναι 1,5€ με BOXNOW και Πληρωμή με κάρτα.
Για αγορές άνω των 20€ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν.
 
Το κόστος των εξόδων αποστολής είναι 3€ με Courier Center, ACS Courier, ΕΛΤΑ Courier, (Πληρωμή με κάρτα, Αντικαταβολή +2,5€,)
Για αγορές άνω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν.
 
Για δυσπρόσιτες περιοχές τα έξοδα αποστολής είναι 4€
 
Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier) στην Κύπρο
BOXNOW: (0 Κιλά έως 3 Kιλά) 10,00€ Πληρωμή με κάρτα.
ACS COURIER: (0 Κιλά έως 3 Kιλά) 10,00€ Πληρωμήμε κάρτα.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ:

Για τις αποστολές σε Κύπρο, τα έξοδα αποστολής είναι 10€ για παραγγελίες έως 3 κιλά. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 3 κιλών, διαφοροποιούνται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 3 κιλά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε κάθε περίπτωση , μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραγγελιών της εταιρίας μας, τηλ 2811751377 ή με e-mail στο sales@spamaster.gr και να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.